Vepřová svíčková s česnekovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 793 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 1029.8 mg
 - Vláknina 4382.5 mg
 - Vitamín A 4382.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na silnější plátky.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej. Vložíme maso s nasekaným česnekem a prudce doměkka osmažíme. Maso osolíme, opepříme a přimícháme sherry. Vyjmeme na mísu a horké uchováme.
 - 
                                3
Připečeniny rozředíme asi 150 ml vody. Přidáme olivovou pastu a omáčku zredukujeme.
 - 
                                4
Maso obložíme nakrájenými rajčaty, přelijeme omáčkou a ozdobíme petrželkou.