Vepřové řízečky v parmské šunce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 114 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 812 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 32 mg
 - Draslík 265.9 mg
 - Vláknina 265 mg
 - Vitamín A 265 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou panenku nakrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opeříme a potřeme pikantní hořčicí. Parmskou šunku nakrájíme na tenké plátečky a do každého plátečku šunky zabalíme kousek masa.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme kousky zabaleného masa a osmahneme ze všech stran. Maso přendáme do zapékací misky, vložíme do rozehřáté trouby a pár minut zprudka zapékáme. Šunka by měla být na povrchu křupavá.
 - 
                                3
Řízečky se šunkou upravíme na servírovací mísu a podáváme.