Vepřový guláš s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 629 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 380 g
 - Sodík 764 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 112.9 mg
 - Draslík 1700.1 mg
 - Vláknina 19353.8 mg
 - Vitamín A 19353.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme po všech stranách na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a zvolna dusíme asi 30 minut.
 - 
                                2
Očištěnou mrkev a pórek rozkrájíme na kolečka, oloupané brambory krájíme na kostičky. Přidáme k masu a ještě 20 minut společně dusíme. Nakonec guláš podle chuti osolíme a opepříme, před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.
 - 
                                3
Podáváme s chlebem nebo se zeleninovým salátem.