Paprikáš s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 818 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 70 g
 - Sodík 376 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 174.5 mg
 - Draslík 994.3 mg
 - Vláknina 8201.8 mg
 - Vitamín A 8201.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 74 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na polovině sádla osmahmeme větší část oloupané, nadrobno nasekané cibule. Přidáme propláchnuté zelí a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.
 - 
                                2
Na zbylém sádle osmahneme omyté, na kousky nakrájené maso spolu se zbylou cibulí. Osolíme, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Maso se zelím promícháme, opepříme, okořeníme paprikou a podle chuti přisolíme. Podlijeme vodou a chvíli společně povaříme. Před koncem varu přidáme 1 dl kysané smetany.