Vepřové plátky
Suroviny
- 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 1 kávová lžička Cukr krupice
 - 5 ks Vepřové maso libové
 - 2 ks Cibule
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 5 stroužek Česnek
 - 1 hrnek Olej stolní
 - 2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
 - 2 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 6 polévková lžíce Kečup
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1014 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 98 g
 - Sodík 28 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 115.8 mg
 - Draslík 104.7 mg
 - Vláknina 1751.4 mg
 - Vitamín A 1751.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2530.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Naklepeme plátky, nařízneme okraje a potřeme utřeným česnekem se solí.
 - 
                                2
Do pekáče nalijeme olej, rozložíme plátky masa. Poklademe je nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou.
 - 
                                3
Upečeme doměkka a během pečení maso podléváme.