Vepřový guláš na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 843 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 53 g
 - Sodík 295 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 165.7 mg
 - Draslík 799.7 mg
 - Vláknina 2617.7 mg
 - Vitamín A 2617.7 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na kostičky, tvrdý chleba nastrouháme, maso nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a orestujeme.
 - 
                                3
Přidáme sůl, kmín, pepř, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme.
 - 
                                4
Když je maso poloměkké, poklici sundáme a vydusíme šťávu.
 - 
                                5
Poté vmícháme nastrouhaný chleba, vmícháme pivo a dovaříme.