Vrstvený salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 698 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 918 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 357.9 mg
 - Draslík 665 mg
 - Vláknina 7875 mg
 - Vitamín A 7875 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.9 mg
 - Vitamín E 4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme na tvrdo a zchladíme. Nakládaný celer, kousky ananasu a kukuřici necháme okapat. Sýr, vejce a plátky šunky nakrájíme na kostičky. Pórek omyjeme a nakrájíme na tenké proužky.
 - 
                                2
Majonézu promícháme s jogurtem. Do velké sklenice dáme šunku a pokryjeme ji slabou vrstvou majonézy. Postupně potom vršíme nakládaný celer, vejce, kukuřici, pórek a ananas, přičemž každou vrstvu zlehka potřeme majonézou. Poslední vrstvu tvoří kostičky sýra.
 - 
                                3
Salát necháme několik hodin uležet v lednici.