Vepřová krev na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 782 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 25.8 mg
 - Draslík 52 mg
 - Vláknina 1132.4 mg
 - Vitamín A 1132.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou krev rozšleháme a procedíme. Přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, pepř, mleté nové koření, drcenou majoránku, rozetřený česnek a jemně nakrájenou, na sádle dozlatova usmaženou cibuli. Vše dobře promícháme.
 - 
                                2
Hotovou směs za občasného promíchání zvolna upečeme v troubě.