Slovenská nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 784 kcal
 - Sacharidy 71 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 396 mg
 - Bílkoviny 61 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 1066.7 mg
 - Draslík 979.8 mg
 - Vláknina 11177 mg
 - Vitamín A 11177 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.7 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 40.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nasekanou cibuli a játra zpěníme na oleji, dáme vychladnout.
 - 
                                2
Nakrájené rohlíky na malé kousky dáme do mísy.
 - 
                                3
Vylijeme na ně vajíčka, vychlazená játra, sůl, prášek do pečiva a vše promícháme.
 - 
                                4
Směs dáme do mikrotenových sáčků, uzavřeme nití a vaříme 15 minut z každé strany.
 - 
                                5
Poté necháme vychladnout, vyndáme ze sáčku, nakrájíme a podáváme.