Paštika vepřová zavařená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 647 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 233.4 mg
 - Draslík 364 mg
 - Vláknina 398.3 mg
 - Vitamín A 398.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso, slaninu a játra umeleme na masovém strojku, osolíme, opepříme, přidáme kari koření, znovu umeleme. Nakonec přimícháme vejce. Masovou směsí naplníme čisté zavařovací skleničky, uzavřeme víčky a zavařujeme ve větším hrnci na bodu varu nejméně 2 hodiny.
 - 
                                2
Sklenice s paštikou necháme vychladnout, skladujeme v chladnu a temnu.