Vepřové kotlety na slanině s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 629 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 1202 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 118.1 mg
 - Draslík 1053.1 mg
 - Vláknina 7641.7 mg
 - Vitamín A 7641.7 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.3 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety naklepeme, osolíme, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na nudličky, klobásu na kolečka.
 - 
                                2
V pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme lžíci sádla, přiložíme kotlety a osmažíme z obou stran dorůžova. Kotlety vyndáme, na tuk nasypeme klobásu, cibuli, orestujeme, zaprášíme mletou paprikou, promícháme a zalijeme vývarem. Okořeníme celým pepřem, ochutíme citronovou šťávou, povaříme, vrátíme do šťávy kotlety, prohřejeme a odstavíme.
 - 
                                3
Kotlety rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a přelijeme šťávou se slaninou a klobásou.