Vepřová žebírka pečená s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 340 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 299 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 129.4 mg
 - Draslík 716.2 mg
 - Vláknina 1715.8 mg
 - Vitamín A 1715.8 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žebírka očistíme, omyjeme, osolíme a dáme do pekáče. Přidáme k nim rozpůlené cibule, podlijeme naběračkou horkou vodou a pečeme do měkka zhruba tak hodinu.
 - 
                                2
Poté šťávu zahustíme moukou smíchanou s trochou vody, seškrábeme přípečky do šťávy, aby měla hnědou barvu. Chvilku povaříme.
 - 
                                3
Maso nakrájíme na porce a každý ozdobíme kouskem pečené cibule.