Zaječí bifteky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 269 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 124.6 mg
 - Draslík 573 mg
 - Vláknina 105.5 mg
 - Vitamín A 105.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z očištěné zaječí kýty nebo hřbetu odřízneme bifteky, odblaníme je a pokapeme citronovou šťávou. Maso necháme 1 - 2 hodiny odležet.
 - 
                                2
Bifteky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle po každé straně přibližně 4 minuty.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami, které můžeme nasucho opéci a obložit kolečky pomeranče.