Srnčí medailónky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 725 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 265 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 93.1 mg
 - Vláknina 1113 mg
 - Vitamín A 1113 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso umyjeme, nakrájíme na medailónky, které osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme a v pánvi na rozpáleném oleji opečeme z obou stran.
 - 
                                2
Opečené vyndáme z pánve a do zbylého omastku přidáme máslo, vsypeme nastrouhanou chlebovou kůru, přidáme na kolečka nakrájený česnek, zalijeme vínem a ještě necháme na plotně, aby se vypařilo víno. Nakonec dochutíme citrónovou a mandarinkovou šťávou.
 - 
                                3
Medailónky upravíme na talíře a polijeme výpečkem.