Běloruská pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 577 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 317 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 36.4 mg
 - Draslík 594.3 mg
 - Vláknina 7083.8 mg
 - Vitamín A 7083.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z kýty divočáka ukrojíme 4 řízky, na okraji je nařízneme, naklepeme, po obou stranách potřeme česnekem rozetřeným se solí a vložíme na pekáč s rozehřátým sádlem. Na maso rozprostřeme velkou, na kolečka nakrájenou cibuli, vše poprášíme pepřem, posypeme majoránkou a lístky koriandru a přelijeme hovězím vývarem.
 - 
                                2
Pekáč zakryjeme a vložíme do středně vyhřáté trouby a necháme 45 minut dusit. Asi 20 minut před koncem dušení k masu přidáme oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory. Na talíře přendáme plátky masa, přidáme brambory, přelijeme šťávou a posypeme sekanou pažitkou