Zaječí maso s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 536 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 110 g
 - Sodík 759 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 118.3 mg
 - Draslík 668.5 mg
 - Vláknina 980 mg
 - Vitamín A 980 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuličky hroznového vína rozpůlíme, odstraníme jadérka, smícháme víno s hrozinkami, koňakem a kořením pěti vůní a necháme asi 10 minut marinovat.
 - 
                                2
Ve woku rozpálíme olej a vložíme do něj zaječí maso a slaninu nakrájené na nudličky a 4 minuty necháme opékat ze všech stran. Přidáme marinované hroznové víno a hrozinky a necháme společně ještě 4 minuty dusit.
 - 
                                3
Osolíme, opepříme, vmícháme čočkové klíčky, necháme prohřát a podáváme.