Kančí roláda s vejci a párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 553 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 1463 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 186.6 mg
 - Draslík 381.7 mg
 - Vláknina 4355 mg
 - Vitamín A 4355 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Odblaněné kančí maso rozřízneme tak, aby vznikl větší plát masa. Cibuli nakrájíme nadrobno, párek oloupeme a pokrájíme na kolečka, nakládané okurky na plátky. Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme, v pánvi rozpustíme máslo, přidáme kolečka párku, osmahneme, přiklepneme vejce, rychle promícháme a necháme ztuhnout. Kančí maso poklademe rovnoměrně vaječnou hmotou, posypeme cibulí, navrch položíme plátky okurky, maso zavineme do rolády, ovážeme provázkem, povrch ještě osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme troškou vody a dáme do trouby péct. Občas podléváme vodou a roládu poléváme vypečeným tukem.
 - 
                                2
Upečenou roládu zbavíme provázku, nakrájíme na plátky, doplníme bramborovou kaší a přelijeme lžící vypečené šťávy.