Přírodní jelení plátek s ananasem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 723 kcal
 - Sacharidy 120 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 449 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 120 g
 - Cholesterol 93.4 mg
 - Draslík 1262.4 mg
 - Vláknina 1050.7 mg
 - Vitamín A 1050.7 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 169.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1111.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem, přidáme jalovec, dobře zakapeme olejem, necháme 4 hodiny na chladném místě odležet.
 - 
                                2
Odležené maso na pánvičce z obou stran opečeme. Přidáme nadrobno nakrájený česnek, podlijeme červeným vínem, 15 minut pod poklici dusíme. Potom na každý plátek masa dáme plátek ananasu, plátek eidamu a necháme ještě 5 minu dusit, aby se zahřál ananas a roztavil sýr.