Jelení guláš rychlý
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 577 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 1292 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 117 mg
 - Draslík 770.6 mg
 - Vláknina 7730 mg
 - Vitamín A 7730 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso z jelení kýty nakrájíme na menší kostičky nebo na nudličky, osolíme a lehce opepříme, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, feferonku rozkrojíme, seškrábneme semínka a lusk nasekáme na jemno, lečo scedíme, sýr nastrouháme.
 - 
                                2
V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme dorůžova, přidáme maso, zprudka orestujeme, zaprášíme mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, přidáme lečo, feferonku, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Guláš rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem.
 - 
                                3
Guláš podáváme s bílým pečivem.