Pečené křepelka v octové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 454 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 491 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 146.3 mg
 - Draslík 632.8 mg
 - Vláknina 4709 mg
 - Vitamín A 4709 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme a osušíme křepelky, osolíme, opepříme. Do břicha jim vložíme tymián, petržel a sepneme je párátkem.
 - 
                                2
V pekáči rozehřejeme olej, křepelky na něm po všech stranách opečeme.
 - 
                                3
Přilijeme do pekáče vývar a balzamikový ocet, poté pekáč přikryjeme poklicí, pečeme 15 minut při střední teplotě. Během pečení křepelky přeléváme šťávou, následně je vyjmeme. Ještě před podáváním do omáčky zašleháme zbytek másla.