Křepelky připravované na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 315 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 105 mg
 - Draslík 474.9 mg
 - Vláknina 1472 mg
 - Vitamín A 1472 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Křepelky omyjeme, osušíme, osolíme opepříme. Do břicha jim vložíme bobkový list a petrželovou nať.
 - 
                                2
Potom je svážeme a napícháme vedle sebe na grilovací jehlu, podložíme pod ně pekáč, 20 minut opékáme, přitom obracíme.
 - 
                                3
V misce rozmícháme Madeiru, olej a balzamikový ocet, křepelky směsí stále během pečení potíráme.