Srnčí řízky s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 541 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 304 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 100 mg
 - Draslík 681 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Srnčí hřbet vykostíme, očistíme a nakrájíme na řízky. Naklepeme je, potřeme olejem a necháme v porcelánové míse 48 hodin v chladničce nakřehnout.
 - 
                                2
Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji.
 - 
                                3
Řízky podáváme na nahřátých talířích, pokladené na kolečka nakrájeným bylinkovým máslem.