Marinované daňčí medailonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 647 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 106.3 mg
 - Draslík 442.4 mg
 - Vláknina 322 mg
 - Vitamín A 322 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 5.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nalijeme olej, koření, prolisovaný česnek, med, sladkou papriku a hodně důkladně všechno promícháme. Maso umyjeme, nakrájíme na medailonky, naklepeme a naskládáme do marinády na celý den uležet.
 - 
                                2
Na pánvi v rozehřátém oleji marinované plátky z obou stran zprudka opečeme. Na každý upečený plátek ještě za horka položíme kousek másla. Podlijeme vínem a dusíme do té doby až se víno odpaří a zůstane samotná šťáva.