Klobásy ze zvěřiny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 899 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 72 g
 - Sodík 3971 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 199.4 mg
 - Draslík 785.2 mg
 - Vláknina 7632.5 mg
 - Vitamín A 7632.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.5 mg
 - Vitamín E 4.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Srnčí plec umeleme se sýrem, bůček nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí.
 - 
                                2
V míse smícháme mleté maso se sýrem, přilijeme vodu a řádně promícháme. Poté přimícháme bůček, česnek, koření a promícháme. Směs plníme do čistých střívek, přes noc uložíme do chladničky a poté vyudíme.
 - 
                                3
Klobásy podáváme vychlazené.