Zvěřinový hřbet na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 380 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 301 mg
 - Draslík 810.3 mg
 - Vláknina 16876.5 mg
 - Vitamín A 16876.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, prošpikujeme slaninou a česnekem. Vejce rozklepneme, žloutky dáme stranou a bílky se solí rozšleháme, ale ne na tuhý sníh. Koření čtyř barev vysypeme do mělké nádoby.
 - 
                                2
Rozšlehanými bílky potřeme maso a celé je důkladně obalíme v připraveném koření.
 - 
                                3
Grilovací rošt potřeme olejem, gril rozpálíme na vysokou teplotu, maso položíme do středu a z každé strany opékáme přibližně 40 minut.
 - 
                                4
Maso otáčíme opatrně, aby na něm zůstalo co nejvíce koření.
 - 
                                5
Upečené sundáme z grilu, necháme 10 minut odpočinout a nakrájíme na porce, které pokládáme na talíře.