Suchar s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 31 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 19.2 mg
 - Draslík 160.4 mg
 - Vláknina 126 mg
 - Vitamín A 126 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nalijeme teplé mléko, přidáme med a rozmícháme. Přisypeme mouku, kypřicí prášek, solamyl, přidáme sádlo, špetku soli a vypracujeme těsto, které necháme odležet.
 - 
                                2
Plech pomažeme tukem, z těsta vytvarujeme dva bochníky, položíme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Po vychladnutí nakrájíme na krajíčky, vyskládáme na suchý plech a v troubě při otevřených dvířkách sušíme.
 - 
                                3
Krajíčky sucharu posypeme vanilkovým cukrem a podáváme.