Klobásy grilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4407 kcal
 - Sacharidy 148 g
 - Tuky 351 g
 - Sodík 7748 mg
 - Bílkoviny 151 g
 - Uhlovodany 148 g
 - Cholesterol 740 mg
 - Draslík 3970.6 mg
 - Vláknina 17660 mg
 - Vitamín A 17660 mg
 - Vitamín B6 2.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.2 mg
 - Vitamín E 5.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat.
 - 
                                2
Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové.
 - 
                                3
Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám.