Broskve s malinovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 52 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 417.7 mg
 - Vláknina 9528.5 mg
 - Vitamín A 9528.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.4 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maliny, cukr a pomerančovou šťávu rozmixujeme v mixéru. Směs propasírujeme sítem a vzniklou malinovou omáčku necháme stranou.
 - 
                                2
Na 200 stupňů rozehřejeme troubu. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a položíme na něj půlky broskví. Na každou polovinu broskve dáme kousíček másla, posypeme třtinovým cukrem a zakápneme medem. Dáme zapéct na 10 minut.
 - 
                                3
Poté broskve rozdělíme na talířky a podáváme s malinovou omáčkou.