Ovocný dezert s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 848 kcal
 - Sacharidy 123 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 100 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 123 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1014.7 mg
 - Vláknina 21380 mg
 - Vitamín A 21380 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 886.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechno ovoce kromě banánů očistíme a omyjeme, třešně vypeckujeme a necháme okapat. Jahody rozpůlíme, banány oloupeme, nakrájíme na kolečka, meloun oloupeme a spolu s hruškami nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Na dno dezertních talířů nalijeme čokoládovou polevu, naaranžujeme připravené ovoce. Každou porci polijeme medem, posypeme hrubě nasekanými vlašskými ořechy, ozdobíme mátou a podáváme.