Hovězí plátky na pepři a medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 501 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 146 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 78 mg
 - Draslík 364.4 mg
 - Vláknina 1223 mg
 - Vitamín A 1223 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 7.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, rozkrájíme na plátky, okraje nařízneme. Každý plátek posypeme bohatě pepřem, naklepeme a jemně obalíme v mouce. Ve velké pánvi na rozpáleném oleji zprudka po obou stranách opečeme. Měkké maso osolíme a poklademe na jednotlivé talíře.
 - 
                                2
Do zbylého oleje přidáme máslo, zalijeme vínem, vložíme med a povaříme na šťávu. Hotovou šťávou přeléváme opečené plátky na talířích. Nakonec porce ozdobíme na tenké plátky nakrájeným česnekem a podáváme.