Omeleta knedlíková
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 247 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 20 g
- Sodík 397 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 503.1 mg
- Draslík 204.4 mg
- Vláknina 555.2 mg
- Vitamín A 555.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Knedlík nakrájíme na tenké plátky a opečeme na polovině množství másla. 
- 
                                2Vejce rozmícháme v hrnku, nastavíme 2 lžícemi vody a osolíme. 
- 
                                3K opečeným knedlíkům přidáme druhou polovinu másla a rozpálíme jej. Na knedlíky nalijeme rozmíchaná vejce tak, aby se spojila v omeletu. 
- 
                                4Opečeme je z jedné strany, obrátíme, dopečeme a přehneme. 
- 
                                5Hotovou omeletu posypeme nasekanou petrželovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        