Hlemýždi na bylinkovém másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 621 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 202 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 144 mg
 - Draslík 543 mg
 - Vláknina 660 mg
 - Vitamín A 660 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 69.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bylinky a česnek jemně nasekáme, smícháme s máslem, strouhankou a nakrájenou šalotkou. Hlemýždě uvaříme v osolené vodě po dobu 20 minut. Maso vrátíme do vymytých ulit, naplníme bylinkovým máslem a naskládáme do zapékací nádoby.
 - 
                                2
Pečeme 25 minut při 150°C.