Cukroví s bílým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 352 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 16 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 82.7 mg
 - Draslík 17.1 mg
 - Vláknina 1764 mg
 - Vitamín A 1764 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 31.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hladkou mouku smícháme se změklým máslem, s vejcem a vínem. Vypracujeme těsto, které necháme asi 2 hodiny odpočinout v chladničce.
 - 
                                2
Na pomoučené pracovní desce vyválíme těsto na plát, ze kterého tvořítkem vykrajujeme různé tvary. Urovnáme je na plech vyložený pečicím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 7 minut, aby těsto "vyběhlo".
 - 
                                3
Upečené, ještě horké cukroví obalujeme v moučkovém cukru.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
