Pstruh na másle s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 529 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 325 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 151 mg
 - Draslík 1077.2 mg
 - Vláknina 6618 mg
 - Vitamín A 6618 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.7 mg
 - Vitamín E 5.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykuchané a očištěné pstruhy osolíme uvnitř i zevně a dovnitř dáme lístky šalvěje.
 - 
                                2
Rozehřejeme na pánvi máslo, pstruhy naskládáme vedle sebe a pečeme. Zahýbeme pánví, aby se nepřipekla kůže.
 - 
                                3
Jednou pstruhy obrátíme, přisypeme lupínky mandlí a krátce opražíme.
 - 
                                4
Hotové pstruhy upravíme na předehřátou mísu a podáváme ozdobené petrželkou.