Kyškový moučník
Suroviny
- 200 g Tuk Hera jedlý
 - 100 g Čokoláda hořká
 - 2 kávová lžička Soda jedlá
 - 1 kávová lžička Skořice mletá
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 1 hrnek Cukr krupice
 - 1 hrnek Mléko kefírové
 - 1 hrnek Kokos - mletý (Kopra)
 - 2 hrnek Mouka pšeničná hladká T 650
 - 2 polévková lžíce Kakao - prášek
 - 3 polévková lžíce Marmeláda jahodová
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 506 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 129 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 49.9 mg
 - Draslík 87.6 mg
 - Vláknina 8242.2 mg
 - Vitamín A 8242.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ušleháme cukr, vejce a heru do pěny.
 - 
                                2
Poté přidáme hrnek kyšky.
 - 
                                3
Připravíme si hladkou mouku, do které dáme dvě lžičky jedlé sody a dvě lžíce kakaa.
 - 
                                4
Po lžících ji přidáváme do mísy.
 - 
                                5
Vypracujeme těsto, do kterého přidáme lžičku skořice.
 - 
                                6
Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech, pečeme na 150 stupňů.
 - 
                                7
Poté necháme vychladnout, namažeme marmeládou a polijeme rozpuštěnou čokoládou. Povrch posypeme kokosem.