Pudink po indiánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 70.3 mg
 - Draslík 42.2 mg
 - Vláknina 789 mg
 - Vitamín A 789 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve si oddělíme čtyři a půl šálku mléka, svaříme ho a vychladíme. Pak ho umístíme do vodní lázně, přimícháme mouku a vaříme asi dvacet minut do zhoustnutí. Vmícháme všechen med, máslo a koření. Vejce rozklepneme a rozšleháme, poté je přimícháme ke směsi. Vymastíme pekáč a vše do něj nalijeme, nakonec i zbytek mléka. Pudink pečeme asi hodinu dozlatova.