Cibulový dresink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 88 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 13 mg
 - Draslík 123 mg
 - Vláknina 2655 mg
 - Vitamín A 2655 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli. Zpěněnou cibulku promícháme s bešamelem, na mírném plameni necháme probublávat 20 minut. Hotovou omáčku vyšleháme dohladka a promícháme se smetanou. Poté okořeníme muškátovým oříškem, citronovou šťávou, solí a pepřem.
 - 
                                2
Nakonec ještě chvíli prohřejeme, aby se spojily všechny chutě.
 - 
                                3
Podáváme k zapékané zelenině.