Libečková tvarohová pomazánka s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 463 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 41.3 mg
 - Draslík 278.1 mg
 - Vláknina 6565.5 mg
 - Vitamín A 6565.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Libeček - "zelené maggi" omyjeme, lístky otrháme, malé lístky odložíme na ozdobu, větší velmi drobně posekáme. Omyjeme a osušíme jablka a broskve. Jablka rozkrájíme na osminky, zbavíme jadřinců. Broskve bez pacek pokrájíme též na osminky.
 - 
                                2
V míse si vymícháme měkký tvaroh s Lučinou, smetanou, podle chuti osolíme, opepříme, přimícháme nastrouhané (oloupané) mandle a posekaný libeček. Tvaroh dobře promícháme, měl by mít hladkou konzistenci.
 - 
                                3
Lžicí nabereme hromádky tvarohu, pokládáme je na talíře na polokulovité hromádky, které ozdobíme lístky libečku. Okolo tvarohu položíme ozdobně osminky jablek, broskví a podáváme.