Rybí paštika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 192 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 172.5 mg
 - Draslík 54 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mražené filé tresky necháme rozmrazit, opláchneme, nakrájíme na kousky a osolené rozmixujeme. Přidáme jeden bílek, rozmixujeme, pomalu za běhu mixéru přiléváme smetanu a olej. Přimícháme tatarskou omáčku a pepř a mixujeme. Nakonec zlehka přimícháme z jednoho bílku ušlehaný sníh.
 - 
                                2
Formu srnčí hřbet vymažeme olejem, nalijeme půlku připravené směsi, naskládáme na ni krabí tyčinky a zalijeme druhou půlkou směsi. Formu přikryjeme vložíme do mikrovlnné trouby při výkonu 500 W na 20 minut.
 - 
                                3
Hotovou paštiku vytáhneme z mikrovlnné trouby, necháme vychladnout a krájíme na tenké úhledné plátky.