Borůvkový dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 564 kcal
 - Sacharidy 79 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 77 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 79 g
 - Cholesterol 20.3 mg
 - Draslík 564.3 mg
 - Vláknina 10600 mg
 - Vitamín A 10600 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Borůvky očistíme, opláchneme a necháme okapat. Potom je rozdělíme do dezertních mističek. Vanilkový cukr smícháme s hnědým cukrem. Na borůvky rozdrobíme tvrdý tvaroh, posypeme ho smíchaným cukrem.
 - 
                                2
Tvaroh opět přikryjeme borůvkami a vše zalijeme bílým jogurtem.
 - 
                                3
Každou porci posypeme strouhanou čokoládou. Dezerty udržujeme v lednici.