Fenykl s rybím filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 263 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 221 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 1049.1 mg
 - Vláknina 11163.8 mg
 - Vitamín A 11163.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 31.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fenykl opláchneme od nečistot, rozpůlíme a pokrájíme na nudličky, které vložíme do horké vody, 1 minutu povaříme, vyjmeme a ihned zchladíme ve studené vodě. Dáme stranou a necháme okapat. Petrželku nasekáme nadrobno. Rybu nakrájíme na proužky stejné velikosti, jako jsme učinili u fenyklu. Rajčata nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Wok pánev rozpálíme a nalijeme do ní olej. Fenykl dáme do pánve a 3 minuty za stálého míchání opékáme. Poté vložíme maso a pokračujeme další 3 minuty.
 - 
                                3
Do pánve přidáme rajčata, petrželku, víno, smetanu a pepř se solí dle vlastní chuti. Vše povaříme ještě další 3 minuty a ihned poté podáváme.