Zapečené bochánky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 935 kcal
- Sacharidy 130 g
- Tuky 24 g
- Sodík 150 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 69 mg
- Draslík 404.6 mg
- Vláknina 1475 mg
- Vitamín A 1475 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ve studené vodě opláchneme kuřecí maso a na kostičky nakrájíme, párky nakrájíme na kolečka. Cibuli nasekáme. 
- 
                                2Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, přidáme maso a párky. 
- 
                                3Vše ještě osmahneme. 
- 
                                4Z chlebových bochánků seřízneme jednu třetinu, vydlabeme větší část střídky. Vydlabané bochánky naplníme nakrájeným hermelínem na plátky a masovou směsí. 
- 
                                5Zakryjeme je odkrojeným vrškem a na pár minut dáme zapéct. 
- 
                                6Po zapečení dozdobíme rajčátky a tatarskou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        