Jemná tvarohová omáčka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 174 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 13 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 80 mg
- Vláknina 3239.8 mg
- Vitamín A 3239.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 62.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tvaroh, rozkrájená, oloupaná jablka bez jádřinců a smetanu rozmixujeme. 
- 
                                2Omáčku dobře dochutíme, aby byla výrazně provoněná, nesmí ale převládat citronová kůra a sladká chuť. 
- 
                                3Tuto omáčku podáváme vychlazenou k jemným masům. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        