Tvarohový krém s jablečným pyré
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 313.7 mg
 - Vláknina 11052 mg
 - Vitamín A 11052 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a zbavíme jádřinců. Podusíme je v malém množství vody na pyré a podle chuti osladíme. Necháme vychladnout.
 - 
                                2
Tvaroh dáme do mísy a po částech do něj vmícháváme jablečné pyré. Ochutíme pomerančovou kůrou a nakonec přimícháme mleté ořechy.