Vanilkový tvarohový krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 152 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 19.7 mg
 - Draslík 2.7 mg
 - Vláknina 150 mg
 - Vitamín A 150 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Podle návodu na sáčku uvaříme pudink. Hrnec postavíme do studené vody a pudink za občasného míchání vychladíme. Zpočátku je třeba míchat častěji, jinak se na pudinku vytvoří škraloup. Jakmile je pudink vlažný, vmícháme tvaroh a šlehačku. Metličkou nebo elektrickým šlehačem vyšleháme v lehký krém. Rozdělíme do skleněných pohárů či misek a ozdobíme ovocem.