Pivní sýr domácí I.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 339 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 100 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 36 mg
 - Draslík 63.9 mg
 - Vláknina 1407.8 mg
 - Vitamín A 1407.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 38.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do kompotové sklenice vložíme tvaroh nakrájený na kostky, zasypeme kmínem, paprikou a solí. Zalijeme pivem a sklenici dobře uzavřeme.
 - 
                                2
Po několika dnech, až začne tvaroh měnit konzistenci, ho promícháme se změklým máslem a podáváme s drobně pokrájenou cibulí.