Dip z tvarohu a rukoly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 109 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 358 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 8.3 mg
 - Draslík 265.7 mg
 - Vláknina 2199.9 mg
 - Vitamín A 2199.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve omyjeme rajčata a rukolu, osušíme, rukolu nasekáme na jemno, rajčata nakrájíme na malé kousky. Česnek prolisujeme.
 - 
                                2
V míse důkladně promícháme tvaroh a vodu, poté přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu a kůru, med, prolisovaný česnek, vše promícháme, nakonec přidáme připravená rajčata s rukolou.
 - 
                                3
Směs přendáme do misek a ihned servírujeme.