Tvarohová buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 291 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0.3 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku, cukr moučka (140 g) a kypřící prášek smícháme. Přidáme vejce, žloutek, mléko a máslo a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a dáme ho na půl hodiny do lednice odležet. Po té těsto rozválíme a jednu polovinu dáme na plech vyložený pečícím papírem.
 - 
                                2
Tvaroh smícháme s 20 g cukru moučka a rozetřeme na rozválené těsto na plechu. Přikryjeme druhým plátem těsta, který jsme také rozváleli.
 - 
                                3
Buchtu upečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova.
 - 
                                4