Omáčka z černých fazolí s olihněmi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 533 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 262.1 mg
 - Draslík 361.8 mg
 - Vláknina 3015 mg
 - Vitamín A 3015 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.4 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kroužky olihní opláchneme pod studenou tekoucí vodou a necháme okapat. Smícháme v misce hladkou mouku a sůl. Přidáme kroužky olihní a zamícháme, aby se obalily.
 - 
                                2
Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky. Podzemnicový olej rozehřejeme ve woku a osmahneme na něm pokrájené papriky a pokrájenou červenou cibuli. Přidáme do woku kroužky olihní a 5 minut smažíme.
 - 
                                3
Do woku přidáme omáčku z černých fazolí a vaříme, dokud nezačne bublat.
 - 
                                4
Ihned podáváme.