Rychlý broskvový koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 25 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 55 mg
 - Draslík 242.5 mg
 - Vláknina 3718.4 mg
 - Vitamín A 3718.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse utřeme 100g změklého másla s cukrem a vejci do pěny. Vmícháme mléko a nakonec po částech přisypeme hrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva.
 - 
                                2
Plech vymažeme zbylým máslem a vysypeme strouhankou. Rozetřeme na něj připravené těsto a necháme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut zapéct.
 - 
                                3
Oloupané a vypeckované broskve nakrájíme na dílky a urovnáme na zapečený korpus. Koláč v troubě dopečeme dorůžova a ještě horký poprášíme moučkovým cukrem.
 - 
                                4
Po vychladnutí nakrájíme na kostky a podáváme.